• Reseperiod

  juli 2018

 • Plats

  Kreta

 • Boka senast

 • Frånpris

  19 935 kr/person

Royal Blue på Kreta

Inte långt ifrån Rethymnon på en höjd ovanför Egeiska havet hittar du The Royal Blue Resort. Ett hotell med generösa trädgårdsytor och en enastående pool. Till den privata och skyddade strandlagunen kommer ni med en skön promenad.

Här bor du både ståtligt och läckert i rum, svit eller villa. Här mår man hur fint som helst vare sig man reser på tu man hand eller har med sig hela familjen. Med sina fina faciliteter, restauranger och spa, är du trygg med att din högprofilerade semestern börja!

Omfamnas av äkta lyx i en skönt sofistikerad miljö som snabbt får pulsen att sakta upp och välmåendet att tillta. Från det fantastiska läget kan du blicka ut med 180 graders utsikt över havet, där du njuter i en privat, skyddad badvik med en härlig strand, där solsängar och parasoll finns, liksom flera vattensporter och även en bar som serverar drycker och snacks.
Boendealternativen håller högsta klass och erbjuder fina Superior Rooms med trädgårds- eller havsutsikt och tillgång till pool. Luxury Villas & Suites erbjuder ännu lite högre komfort och ytor med såväl havsutsikt som egen pool eller jacuzzi. Royal Villas & Suites är belägna närmast havslinjen och skänker en full havsutsikt och egen pool eller jacuzzi där du väljer svit- eller villaprofil efter behov och smak. Angenäma problem! Läs om fler detaljer i våra rumsbeskrivningar.

Royal Blue välkomnar dig också med fyra restauranger, varav tre á la carte, fyra barer, Pure senes Spa, inom- och utomhus gym, tennisbanor mm. Här finner familjer med barn också en särskild barnzon, barnpassning och en barnpool.

Grekland är ju sedan länge ett av svenskarnas mest populära semesterdestinationer. Varför då erbjuda ännu mer än allt som redan finns? Jo – vi på GoInStyle söker alltid platser och hotell som är lite utöver det vanliga. De som har det där lilla extra! Vi vill gärna föreslå en oslagbar vistelse du inte trodde var möjlig, varför vi noga valt ut en handfull semesterpärlor för dig som vill ha lite mer än bara “tak över huvudet”.

I resan ingår:

 • Flyg tur och retur med SAS från Stockholm*
 • 7 nätter i en Superior Double Room Seaview
 • Frukost eller Halvpension
 • Transfer tur och retur

Priser med frukost: 

Datum Pris per person från Kampanjpris!
3/7, 10/7, 24/7 – 2018 17 445 kr
17/7 – 2018 17 565 kr
31/7 – 2018 18 765 kr

Priser med halvpension: 

Datum Pris per person från Kampanjpris!
3/7, 10/7, 24/7 – 2018 19 935 kr
17/7 – 2018 20 065 kr
31/7 – 2018 21 265 kr

Billigaste frånpriset avser del i dubbelrum under perioden den 3, 10 och 24 juli 2018. *Flygtillägg tillkommer med avresa från Göteborg och Köpenhamn. Priset är ett frånpris som kan komma att ändras i mån av platstillgång. Önskar ni resa under en annan period? Kontakta oss, så tar vi fram pris- och reseinformation efter era önskemål.

Bokningsförfrågan

Avresa (dag eller period)
Reslängd
Ev. önskemål om flyg och avreseort
Namn
Ungefärlig budget per person
Antal vuxna
Antal barn
Barnens åldrar vid avresa
Telefon
Email
Övrig information och önskemål
Ring mig för mer information innan ni påbörjar offerten!

Ja tack, låt Go InStyle's nyhetsbrev inspirera mig med restips, upplevelser och nya resmål!


Aktuella kampanjer

Inspiration och erbjudanden direkt i din mejlbox!

 

*Nyheter*

Var först med att få reda på när vi släpper nya resmål och hotell

*Restips*

Ta del av inspiration, restips och kampanjer

*Tävlingar och priser*

Med vårt nyhetsbrev får du alltid veta när vi har tävlingar – ha koll när du kan vinna fina priser.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev