Välkommen till Sydafrika InStyle

Inspiring new ways

I Sydafrika hittar du det mesta av det bästa. Få länder i världen kan erbjuda samma mix av livets goda. Shoppa, vandra på öde stränder, sola, klättra i berg och njuta av gourmetmiddagar med viner i världsklass. Se vattenfall, regnskogar och vild natur. Möt pingviner, valar och förstås ”The Big Five”. Listan på upplevelser kan göras hur lång som helst.

Vi har ett unikt rundresekoncept med övernattningar på utvalda guesthouses – äventyret är ditt. Du kör i din egen takt och stannar där du har lust. Väl framme väntar ett handplockat boende av absolut toppstandard. Alla är 4- eller 5-stjärniga och kan jämföras med små boutiquehotell av yppersta klass. Med mer än 25 års erfarenhet av Sydafrika har vi personligen valt ut varje guesthouse och försäkrat oss om de bästa pärlorna på varje ort.

På ett guesthouse får du en nära och personlig upplevelse av Sydafrika. Nästan uteslutande är det ägarna du möter när du checkar in och bättre färdledare än så kan du inte hitta. De kommer att ge dig tips på de bästa restaurangerna, de häftigaste aktiviteterna och allt det där man lätt missar som turist. Vi erbjuder naturligtvis också klassiska hotellvistelser. Några av våra favoriter hittar du här nedanför. Vill du ha extra guldkant på din resa, åker du någon delsträcka med Rovos Rail – ett av de lyxigaste tågen i världen. En unik upplevelse där service, mat, dryck och komfort håller yppersta klass.

När det gäller safari jobbar vi med de flesta lodger i Sydafrika. Vår ambition är att hitta den som passar bäst för just dig och din resa. Vill du bekanta dig med fler länder har vi kombinationer med Namibia, Botswana, Zambia, Zimbabwe eller varför inte Mauritius?

Go InStyle Selection

Inspiration och erbjudanden direkt i din mejlbox!

 

*Nyheter*

Var först med att få reda på när vi släpper nya resmål och hotell

*Restips*

Ta del av inspiration, restips och kampanjer

*Tävlingar och priser*

Med vårt nyhetsbrev får du alltid veta när vi har tävlingar – ha koll när du kan vinna fina priser.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev