Upplev känslan av de stora vidderna och de dramatiska bergstopparna i västra Kanada i Klippiga Bergen. Här är mycket likt här hemma i många avseenden, men ändå så olika. Här är naturen mer dramatisk och kontrasterna större. För dig som är välbekant med snön som underlag, vet att det känns annorlunda här.
I British Columbia finner vi vår utvalda ort Revelstoke. Här känner man tydliga vibbar från det gamla Vilda Västern och slås av den dramatiska bergstoppsvyn som lovar gott inför kommande skidäventyr. Här kan du både bo i byn och ta dig upp till den topp du vill – men även bo på vårt Mice Heliskiing Lodge dit man vintertid tar sig med helikopter. Allt är en smaksak och ibland även en kostnadsfråga – men här finns möjlighet att ta ut svängarna både bildligt och bokstavligen!

Vi rekommenderar även en kombination av olika orter och platser för din alpina upplevelse. Därför skräddarsyr vi gärna en resa utifrån dina önskemål och kanske i kombination med något vi kan tillföra valet av ort mm. Kanada är väldens näst största land till ytan, så här blir man inte trött på vyer om man rör lite på sig!

Inspiration och erbjudanden direkt i din mejlbox!

 

*Nyheter*

Var först med att få reda på när vi släpper nya resmål och hotell

*Restips*

Ta del av inspiration, restips och kampanjer

*Tävlingar och priser*

Med vårt nyhetsbrev får du alltid veta när vi har tävlingar – ha koll när du kan vinna fina priser.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev