Välkommen till Ski InStyle –  Episka pister och boenden

Vi vet att många av våra kunder älskar att åka skidor men även kräver högsta kvalitet – precis som vi! Därför kommer vi från säsongen 2024/2025 fokusera mycket mer än tidigare på skidåkning. Vi har valt att begränsa vårt utbud och erbjuder därför endast de vi anser bästa orterna där vi själva även varit och därför vet att både skidåkning, boende, mat och annat är av absolut högsta kvalitet.

Vi älskar skidåkning och kan skidåkning från grunden. För oss är det väldigt viktigt att hela din upplevelse – allt ifrån bokning tills du är åter hemma igen, är av allra högsta kvalitet. Därför väljer vi bort orter som t ex ligger för lågt och inte kan garantera natursnö, likväl som vi väljer bort orter som inte har ett tillräckligt bra utbud av restauranger i backen, i byn eller har alltför lång transfertid från flygplatsen.

Är du en väldigt avancerad skidåkare och prioriterar mycket lössnö vill du kanske åka dit det snöar mest och där snön är som allra bäst? Då väljer du kanske Japan, Kanada eller kanske en skräddarsydd resa till Grönland.
Är god mat, långa luncher och sol viktigare kanske Italien eller Schweiz passar dig bättre? Eller varför inte genuina och trivsamma Österrike? Alternativt så kanske du vill ta med barnen då Ski In- Ski Out i Frankrike kanske är det bästa och mest bekväma för er?

Oavsett vad du söker tar vi mer än gärna fram den skidåkning, land och destination du drömmer om och vi kommer göra allt för att du ska bli nöjd och vilja resa med oss igen. Ring oss idag eller fyll i formuläret nedan så ordnar vi med resten. Att få förtroendet att skräddarsy din skidresa skulle glädja oss stort.

Varmt välkommen!

Inspiration och erbjudanden direkt i din mejlbox!

 

*Nyheter*

Var först med att få reda på när vi släpper nya resmål och hotell

*Restips*

Ta del av inspiration, restips och kampanjer

*Tävlingar och priser*

Med vårt nyhetsbrev får du alltid veta när vi har tävlingar – ha koll när du kan vinna fina priser.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev