36 timmar i New York!

36 timmar i New York

Så här hinner du med så mycket som möjligt i staden som aldrig sover!
New York lockar besökare året runt med museer i världsklass och ikoniska sevärdheter. Här är några av våra bästa tips för att göra New York-resan oförglömlig:

Läs mer

36 timmar i New York Så här hinner du med så mycket som möjligt i staden som aldrig sover! New York lockar besökare året runt med museer i världsklass och ikoniska sevärdheter. Här är några av våra bästa tips för att göra New York-resan oförglömlig:

1. Shopping på Macy’s Ett besök i världens största varuhus är väl värt besöket. Macy´s har ofta reor och här kan du göra riktiga designerfynd. Missa inte de spektakulära rulltrapporna i trä mitt i hjärtat av Macy´s. De är i originalskick från 1902! 2. Upplev en match med New York Rangers New York är en stad med många olika sportevent. Om du vill gå och se en spännande match, missa då inte att se New York Rangers spela i Madison Square Garden. 3. New Yorks skyline Du behöver inte åka upp i Empire State Building för att titta på skylinen över New York. Det finns inget bättre ställe än Brooklyn Bridge Park. Från parkens fem pirer har du fin utsikt över hela New York! På pir två finns te x en sportavdelning, pir fyra: en strand och vid pir fem en stor picknickyta. 4. Matpausa Suger det i magen när du är på språng - leta upp en foodtruck. Det är ett fantastiskt alternativ, ca 500 stycken rullar dagligen runt i stan minst 100 av dem räknas som gourmet-truckar. Ett tips: ladda ner appen; NYCTruckFood så ser du om det finns någon i närheten. 5. Show på Brodway VS stand up Att gå på en Brodwayshow är en fantastisk upplevelse men om du söker en annorlunda upplevelse bör du gå och se stand-up på UCB i stället. Kvalitén brukar vara riktigt hög! Det är inte ovanligt att kända namn såsom Will Ferrell och Tina Fey dyker upp på scen för att testa sitt material. 6. Museum Det finns en uppsjö museum att besöka för den som önskar. Ett tips för att undvika köer är att välja de lite mindre kända. Men om du ändå vill passa på att besöka ett rekommenderar vi MOMA, Museum of Modern Art är ett av världens främsta konstmuseum och i den häftiga byggnaden på Manhattan hittar du bland andra Warhol, Kandinsky, Picasso och Mondrian.
visa mindre

Sevärdheternas mecka – Dubai!

Sevärdheternas mecka – Dubai!

Den första, den största, den längsta, de högsta, den lyxigaste, den mest imponerande … i Dubai finner du alltihop. Upptäcka stadens främsta och mest berömda attraktioner – allt ifrån Burj Khalifa till Atlantis eller varför inte uppleva ”dessert safari” mm

Läs mer

Sevärdheternas mecka - Dubai! Den första, den största, den längsta, de högsta, den lyxigaste, den mest imponerande … i Dubai finner du alltihop. Upptäcka stadens främsta och mest berömda attraktioner – allt ifrån Burj Khalifa till Atlantis eller varför inte uppleva "dessert safari” mm


1. Åk skidor i shoppingcentret Mall of the Emirates. I de 22.000 kvadratmeter stora vinterlandet finns en skidbacke med stollift, snowboardpark, pulkabacke och mycket mer. Temperaturen ligger konstant på -2 grader.<7br>
2. Vattenparken Aquaventure är Dubais största vattenpark. Hit kan du ta dig med monorail, vilket är en upplevelse i sig. Ha kul på något av alla de populära vatten landen där rekordbrytande rutschkanor, river rides och hajsafari väntar.

3. Burj Khalifa, är en sevärdhet du inte får missa. Skyskrapan sträcker sig 828 meter rakt upp i luften och är väldens högsta byggnad. Ett besök rekommenderas varmt men är inget för höjdrädda.

4. I hotellbyggnaden Burj Al Arab är lyx bara är förnamnet. Samtliga hotellrum är endast sviter och varje detalj noga utvald. Här är den minsta storleken på rummen ca 170 kvadratmeter.

5. Ökensafari, desert safari, med fyrhjulsdriven jeep är en populär utflykt i Dubai och ett kul sätt att uppleva det storslagna ökenlandskapet på. I priset ingår ofta grillbuffé och underhållning – men det är öknen i sig som är sevärdheten.

visa mindre

Vinnarna i Greklandstävlingen är korade! Vi säger stort grattis till…

Johan Lindskog!

Du vann resan till Halkidiki och hotell Eagles Villas för 2 personer, värde: (ordinarie pris) ca 40 000kr! Hurra!
Utöver det har vi dragit 10 lyckliga vinnare av värdebevis á 2.500 kr för en resa med Go InStyle.
Grattis!

Läs mer

Johan Lindskog! Du vann resan till Halkidiki och hotell Eagles Villas för 2 personer, värde: (ordinarie pris) ca 40 000kr! Hurra! Utöver det har vi dragit 10 lyckliga vinnare av värdebevis á 2.500 kr för en resa med Go InStyle. Grattis!

 

Tävlingsfrågor:  1. Hur stor är en Junior Pool Villa på Eagles Villas? Rätt svar: 65 kvm

2. Hur många grekiska destinatioenr flyger Aegean till? Rätt svar: 31 st 3. Hur många destinationer presenterar Go InStyle på sin hemsida? Rätt svar: 29 st   I vinsten ingår: • Flyg från Arlanda eller Köpenhamn till Thessaloniki tur och retur • Transfer mellan flygplats – hotell tur och retur • 7 nätter i en Junior Pool Villa på Eagles Palace, Halkidiki med frukost Vinsten innefattar en resa för två personer under perioden 1/4 – 15/5 2019.   Vinnarna av värdebevis är: - Sofia Månsson - Gloria Olsson - Madeleine Bergström Sundelin - Lilly Hallberg - Lotta Sundin - Emelie Asplund - Maria Brander Andin - Armin Turkanovic - Sandra Wettersten - Magdalena Eliasson   Samtliga vinnare är kontaktade via mail. Kontakta oss inom 5 dagar annars tillfaller vinsten någon annan. Tack på förhand! Tävlingsregler: Vinnaren av tävlingen utses av en jury, vinnaren kontaktas av Go InStyle per e-mail. Namnet på vinnaren publiceras på Go InStyles hemsida samt på digitala kanaler. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller en annan resa, värde ca. 40 000kr. Bokning av resan måste göras senast den 1/3 2019 och avser reseperiod 1/4 – 15/5 2019 och i mån av plats vid bokningstillfället. Ombokning av resa är inte möjlig och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att du är med och tävlar godkänner du att Go InStyle får skicka nyhetsbrev till dig. Som vinnare godkänner du även att Go InStyle får publicera ditt namn och foto. Om vinnaren inte kontaktar Go InStyle inom 5 dagar efter avslutad tävling tillfaller vinsten någon annan.
visa mindre

Veckans super deal – boutiquehotellet Kenshō Ornos på vackra Mykonos! 


Närmare halva priset till Mykonos!

Denna veckan presenterar vi Kenshō Ornos, ett utsökt boutiquehotell på Mykonos i mindre format men med stora boendeupplevelser! Den genomtänkta individuella stilen med naturen som förebild, ger hög sinnesro.

Läs mer


Närmare halva priset till Mykonos!

Denna veckan presenterar vi Kenshō Ornos, ett utsökt boutiquehotell på Mykonos i mindre format men med stora boendeupplevelser! Den genomtänkta individuella stilen med naturen som förebild, ger hög sinnesro.

De kulinariska upplevelserna förstärker känslan med smaker som hämtar inspiration från det grekiska medelhavsköket. För den som önskar lite extra ompyssling finns ett fint Spa och Hammam samt ett gym som är öppet dygnet runt.  Läs mer >

I super dealen ingår:
 • Flyg med Agean Airlines från Stockholm – Mykonos t/r via Athen
 • 7 nätter i ett Deluxe rum med outdoor hot tub inkl. frukost
 • Ankomsttransfer
Pris från 13.050 kr per person.
Ordinarie pris 24.750 kr per person.

Erbjudandet gäller under följande perioder förutsatt att det finns rum tillgängliga; 18:e april 2019 – 31:e maj 2019 10:e september – 21:e oktober 2019. Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Önskar ni resa under en annan period? Kontakta oss, så tar vi fram pris- och reseinformation efter era önskemål. För bokning eller mer information, ring: 031 84 64 80 eller 08 84 64 60. Eller maila: info@goinstyle.se
visa mindre

Ny vecka, ny deal – Välkommen till lyxiga Princess Resort på Skiathos!


Res till vackra Skiathos och bo på lyxiga Princess Resort. Här trivs alla som uppskattar ett komplett lyxhotells fördelar med hög service, utsökt kök etc.

Öster om det grekiska fastlandet ligger ögruppen Sporaderna. Skiathos tillhör en utav ögruppens största öar och bjuder in till fina stränder, hög charmfaktor, bra shopping, restauranger och vacker grönska.

Läs mer


Res till vackra Skiathos och bo på lyxiga Princess Resort. Här trivs alla som uppskattar ett komplett lyxhotells fördelar med hög service, utsökt kök etc. Öster om det grekiska fastlandet ligger ögruppen Sporaderna. Skiathos tillhör en utav ögruppens största öar och bjuder in till fina stränder, hög charmfaktor, bra shopping, restauranger och vacker grönska.


SUPER DEALEN AVSER: Princess Resort. Just nu kan du passa på att utnyttja boka tidigt rabatter på övriga hotell i vår stora Greklandskampanj >.

I super dealen ingår:   
 • Flyg med Apollos charterflyg Stockholm – Skiathos t/r
 • 7 nätter i ett Superior room inkl. frukost
 • Transfer flygplats – hotell t/r

  Pris från 9.490 kr per person, ordinarie pris från 14.295 kr

Erbjudandet avser resor i perioderna 25/5 – 29/6 och 8/9-21/9 2019. Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Först till kvarn!
För bokning eller mer information, ring: 031 84 64 80 eller 08 84 64 60. Eller maila: info@goinstyle.se. 

visa mindre

VECKANS SUPER DEAL – Ekies All Senses Resort på Halkidiki!


LÅT OSS PRESENTERA VECKANS SUPER DEAL – Ekies All Senses Resort på Halkidiki!
Halkidiki – denna charmiga halvö är ett semesterparadis i norra Grekland. Här finns några av Greklands finaste stränder!

Läs mer


LÅT OSS PRESENTERA VECKANS SUPER DEAL - Ekies All Senses Resort på Halkidiki! Halkidiki – denna charmiga halvö är ett semesterparadis i norra Grekland. Här finns några av Greklands finaste stränder!


Information om hotellet: Här möts modern design, grekisk kultur och komfort av högsta klass. Rummen och sviterna välkomnar dig med en sparsmakad elegans. Ekies förser dig med ett utsökt grekiskt kök och ger dig som vill möjlighet att välja och vraka. Här finner du såväl olika slags massage- som andra välgörande behandlingar i The Cabana.

Läs mer om hotellet här >

I super dealen ingår: • Flyg med SAS från Stockholm – Thessaloniki t/r • 7 nätter i ett Standardrum inkl. frukost • Ankomsttransfer

Pris från 6 590 kr per person. Ordinarie pris från 8 795 kr per person.

Erbjudandet gäller under följande perioder förutsatt att det finns rum tillgängliga; 25:e april 2019 – 20:e maj 2019 1:a oktober 2019 – 8:e oktober 2019. Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Önskar ni resa under en annan period? Kontakta oss, så tar vi fram pris- och reseinformation efter era önskemål.

För bokning eller mer information, ring: 031 84 64 80 eller 08 84 64 60. Eller maila: info@goinstyle.se.

Varmt välkomna!

visa mindre

SUPER DEAL TILL GREKLAND – En deal i veckan!


I samband med vår stora Greklandskampanj som pågår för fullt, presenterar vi varje vecka en super deal till ett utvalt hotell i Grekland! Dealen finns endast i ett exemplar och först till kvarn gäller! 

Läs mer


I samband med vår stora Greklandskampanj som pågår för fullt, presenterar vi varje vecka en super deal till ett utvalt hotell i Grekland! Dealen finns endast i ett exemplar och först till kvarn gäller! 

Information om hotellet: Lindian Village på Rhodos – beläget vid Lindos på den södra delen av ön, är ett snyggt 5-stjärnigt designhotell med hög service som passar såväl barnfamiljer som par. Här återfinns traditionellt vitkalkade hus, vacker miljö, flera restauranger och härliga pooler. Lindian Village är en plats för semesteravkoppling deluxe! Läs mer om hotellet här >

I super dealen ingår:
 • Flyg med Norwegian från Stockholm – Rhodos t/r.
 • Transfer från flygplats till hotell t/r
 • 7 nätter i en Bohemian Pool Suite på 5-stjärniga hotellet Lindian Village, inkl. frukost. Pris från 10.890 kr per person (ordinarie pris 17.120 kr)
Prisexemplet avser resa den 18-25/5 2019. Priset är ett frånpris och kan komma att ändras  i mån av platstillgång. Önskar ni resa under en annan period? Motsvarande rabatt gäller under vår och höst (ej 9/6 – 21/9), kontakta oss, så tar vi fram pris- och reseinformation efter era önskemål. Passa även på att utnyttja 20% boka tidigt rabatt på hotellet. Läs mer > För bokning eller mer information, ring: 031 84 64 80 eller 08 84 64 60. Eller maila:info@goinstyle.se Varmt välkomna!    
visa mindre

Sri Lanka – Asiens pärla – Missa inte våra favoriter!


Sju saker att göra på Sri Lanka!
Sri Lanka är ett fantastiskt spännande och fascinerande resmål som ökat mycket i popularitet de senaste åren. Vi förstår verkligen varför!
Idag listar vi sju saker du inte får missa om du besöker Sri Lanka.

Läs mer


Sju saker att göra på Sri Lanka! Sri Lanka är ett fantastiskt spännande och fascinerande resmål som ökat mycket i popularitet de senaste åren. Vi förstår verkligen varför! Idag listar vi sju saker du inte får missa om du besöker Sri Lanka.


1. Bekanta dig med människor Människorna som bor på Sri Lanka är i regel oerhört vänliga. De får en att känna sig välkommen, och det ligger ett lugn i atmosfären som gör det lätt att känna välbefinnande. 2. Sola och bada Såklart! På södra och västra Sri Lanka, där de flesta av våra hotell ligger, finner du många fantastiskt fina stränder. De har oftast gyllenbrun sand, och vattnet är alltid minst 28 grader varmt. 3. Upptäck staden Kandy och Temple of the Tooth I hjärtat av Sri Lanka ligger Kandy. Landets näst största stad, och kulturhuvudstad. Där finns bland annat templet Sri Dalada Maligawa - även kallat Temple of the Sacred Tooth Relic. Där förvaras enligt sägnen en av Buddhas tänder. Under bönetid kan man få komma in i rummet där tanden förvaras. En upplevelse även om guldskrinet den ligger i hålls stängt. Passa även på att ta en promenad runt sjön Kandy Lake när du är i Kandy. 4. Åk tåg genom det vackra landskapet på höglandet & besök en teplantage Att åka tåg i Sri Lanka är enligt många en upplevelse i sig tack vare den fina utsikten. Tåg är dessutom ett smidigt sätt att ta sig mellan olika städer och sevärdheter. Vi rekommenderar dig att stanna vid en teplantage och gå en guidad tur. Kanske på teplantagen Dambatenna Tea Factory, där Lipton grundades? 5. Ät gott Om du gillar kryddstark mat kommer du uppskatta maten på Sri Lanka. Det är populärt med kryddiga ris- och curryrätter. Exempel på andra specialiteter är hoppers som liknar pannkakor, och kottu roti som är en populär street food-rätt med strimlat tunnbröd i. Spännande frukter finns det också gott om. Har du provat durian, rambutan och mangostan? 6. Bestig Lejonklippan i Sigiriya Den så kallade lejonklippan är utan tvekan en av de sevärdheter som människorna på Sri Lanka är mest stolta över. Sigiriya var norra Sri Lankas huvudstad förr, och platsen där kung Kasyapa hade sitt palats. 1982 sattes staden på Unescos Världsarvslista. 7. Besök Galle Fort Galle är Sri Lankas fjärde största stad, och ligger på sydkusten. Många turister åker dit för att se "the fort" eller Galle Fort - de gamla holländska kvarteren, som precis som Sigiriya finns på Unescos Världsarvslista. Det tar ungefär två timmar att ta sig runt alltihop, men det finns både butiker, restauranger, kyrkor och ett museum - så du kan utan problem spendera en hel dag här.
visa mindre

Paris – romantikens, matens och shoppingens huvudstad!

Paris har allt och lite till! På bara två timmar var vi framme i staden som erbjuder en rik historia, kultur för alla smaker och shopping i överflöd! C’est amour!

Läs mer

Paris har allt och lite till! På bara två timmar var vi framme i staden som erbjuder en rik historia, kultur för alla smaker och shopping i överflöd! C'est amour!

En förmiddag i juli reste jag, min pojkvän och två vänner till Paris för första gången! Vi landade på Charles de Gaulle, och tog oss sedan vidare till vårt hotell i Malakoff. Aparthotel Adagio Paris Malakoff Châtillon, där vi bokat sk. ”Connecting Studios” med egna kök och en hall emellan. Planer för kommande dagar smeds över en egenkomponerad måltid med fransk touch - en perfekt uppladdning inför de upplevelser som väntade oss. Notre-Dame blev vårt första stopp! Vi tog många bilder på den fina katedralen, och lärde oss att det fullständiga namnet är Cathédrale Notre-Dame de Paris, vilket betyder ”Vår Frus Katedral i Paris” (med ”vår fru” menas Jungfru Maria). Och i hjärtat av Paris, på Île de la Cité, besökte vi världens mest välbesökta museum; Musée du Louvre! Här hänger kända konstverket Mona Lisa och här finns konstskatter från hela världen - däribland den kända skulpturen Venus de Milo. Hela 8,1 miljoner människor besökte Louvren 2017, en knapp seger före kinesiska nationalmuseet i Peking. Helt galet! Ett stenkast från Louvren fanns ett tillfälligt tivoli uppställt! Vi tog en tur i pariserhjulet. Utsikten var fantastisk, och det var kul att få se staden från ovan! Sedan ett varv i berg- och dalbanan, och energipåfyllning i form av en uppfriskande läsk och popcorn! Besöket på tivolit var ett skönt litet avbrott som jag verkligen kan rekommendera. Speciellt till de som reser till Paris med barn. Efter alla åkattraktioner satsade vi på en mysig vegetarisk restaurang. Paris har länge varit världens kulinariska huvudstad och det är inte alls svårt att hitta bra ställen som bjuder på fantastiska matupplevelser. Efter att ha gått runt i staden i flera timmar var det skönt att ta en paus i gräset vid Eiffeltornet. Nästa gång tar vi med oss fika och har picknick! Vi besökte Eiffeltornet även framåt kvällen, och stämningen bland alla som samlats där var på topp! Försäljare sålde öl, och när klockan slog tolv blinkade Eiffeltornet sådär fint som man sett på film - fast det var såklart ännu bättre i verkligheten.   Jag kommer komma tillbaka till Paris, det är ett som är säkert! Bästa hälsningar, Elina
visa mindre
grekland instyle

Två oaser i Grekland

Grekland är ett av svenskarnas absoluta favoritresmål av en anledning. Vi tar din semester till ytterligare en nivå. Vi erbjuder bara platser och hotell som har någonting utöver det vanliga och välkomnar nu två nya resmål i Grekland.

Läs mer

Grekland är ett av svenskarnas absoluta favoritresmål av en anledning. Vi tar din semester till ytterligare en nivå. Vi erbjuder bara platser och hotell som har någonting utöver det vanliga och välkomnar nu två nya resmål i Grekland.

Eagles Palace & Villas, Halkidiki Halkidiki är en halvö i norra Grekland som i sin tur består av ytterligare tre utstickande halvöar - Halkidikis tre ben; Kassandra, Sithonia och Mount Athos. Det sistnämnda benet är, som så ofta, både det mest svårtillgängliga och det mest intressanta. Halvön är vigd nästan helt åt östortodoxa munkar och deras kloster. För att besöka området som kallas Jungfru Marias trädgård och täcker nästan hela halvön måste du vara man. sithonia   Lyckligtvis ligger Eagles Palace & Villas precis utanför jungfruns trädgård vilket gör det till ett alternativ också för kvinnor. Det enda problemet är att villorna kan vara svåra att lämna när du väl installerat dig. För varför skulle du när du har en egen uppvärmd pool, en stor privat terrass och utsikt över det glittrande havet? Bakom dig har du dessutom 90 kvadratmeter öppen planlösning med olika typer av sittmöbler som kallar på dig för en tupplur eller en stund med ett glas vin och en bok. I din villa finns såklart ett kök men, på området finns också flera utmärkta restauranger. För den som vill aktivera sig finns tennisbanor, gym, spa, dykcenter och otaliga pooler inom och utomhus. Båtuthyrning, segelturer, cykelturer och utflykter finns också för den som vill lämna sin underbara villa. Eagles Palace är systerhotellet till Eagles Villas och erbjuder också en femstjärnig standard men med ett mer varierat utbud av boende. Här väljer du mellan rum, svit eller bungalow i en lika harmonisk miljö.   The Royal Blue Resort & Spa, Kreta Lockar inte munkar eller en privat pool tillräckligt? Då kanske The Royal Blue Resort & Spa, vår oas på den välkända destinationen Kreta, är ett bättre alternativ för dig. Utanför byn Panormos ståtar Royal Blue för sig självt upphöjt över Egeiska havet. Välj mellan ett rum, en svit eller en villa - oavsett har du tillgång till den privata strandlagunen nedanför. Boendealternativen håller högsta klass och erbjuder fina Superior Rooms med trädgårds- eller havsutsikt och tillgång till pool. Luxury Villas & Suites erbjuder ännu lite högre komfort och ytor med såväl havsutsikt som egen pool eller jacuzzi. Royal Villas & Suites är belägna närmast havslinjen och skänker en full havsutsikt och egen pool eller jacuzzi där du väljer svit- eller villaprofil efter behov och smak. Angenäma problem! Läs om fler detaljer i våra rumsbeskrivningar. Restauranger, Spa, gym, tennis och barnpassning - äkta lyx och 180 graders utsikt över havet. grekland Soliga hälsningar, Linda  
visa mindre